ELSŐ A BIZTONSÁG
DE AZ ÉPÍTKEZÉS NEM ÁLLHAT MEG

A szigorítások idején is folyamatosan dolgozunk, gyártunk és beépítünk. Foglaljon időpontot személyes vagy telefonos egyeztetésre!

Első a biztonság, de az építkezés nem állhat meg!

Felelős vállalatként – a korlátozó intézkedések betartása és az egészségügyi kockázatok csökkentése mellett – legfőbb célunk a Megrendelőink felé tett vállalásaink teljesítése. Ennek megfelelően – és a legújabb korlátozásokkal összhangban – vállalatunknál a termelés zavartalanul folyik, a kapcsolodó és beütemezett beépítések, felmérések az ütemezéseknek megfelelően történnek.

Bemutatótermeink a jelenleg érvényes jogszabályok szerint látogathatóak, szakérő kollégáink  folyamatosan elérhetőek, a beérkező megkereséseket a megszokott módon és idő alatt dolgozzák fel. 

Kérjük, személyes látogatása esetén kérjen időpontot online foglaló rendszereünkön keresztül és kollégánk hamarosan megkeresi Önt a részletek átbeszélése végett. Első lépésként figyelmébe ajánljuk virtuális bemutatótermünket!

Új WoodStyle Nemesfa Nyílászárók Alumínium Borítással

A természet az otthona részévé válik

Az alumínium borítás decens és modern vonalai a természet adta kecses részleteket védik, így egyesítve az orgainkus anyaghasználatot a kortárs építészet egyszerűségre törekvő szemléletével.

WoodStyle nemes fa - alumínium tolóajtó - Hofstädter nyílászárók
AluDesign Sarok Emelő-Toló Teraszajtó - A Jövő otthona - Hofstädter Nyílászárók

Egybenyitható, végtelen terek

A ma használt legmodernebb anyagoknak és gyártási technológiáknak köszönhetően a keretek minimálisra csökkenthetők, míg az üvegfelületek a végtelen felé közelítenek.

Alumínium modern bejárati ajtó - A Jövő otthona - Hofstädter Nyílászárók

A letisztult biztonság

A holnap bejárati ajtói a biztonság garanciáját a szabadon választható stílus és dizájn mögé rejtik, míg a legmodernebb okosotthon megoldásokra is fel vannak készítve.

AluStyle Addon beépített zsaluziás ablak - Hofstädter Nyílászárók
Modern ház alumínium zsaluziával - Árnyékolás - A Jövő otthona - Hofstädter Nyílászárók

Fényben úszó terek

High-tech megoldások kényelmesen

Újgenerációs nyílászáróink a fény mennyiségének korlátozása nélkül tudnak akár a passzívház elvárásoknak is megfelelő hőszigetelési értékeket garantálni.

Stílusos Beltéri Ajtók - Fehér ClassicArt mélyen mart ajtó - A Jövő otthona - Hofstädter Nyílászárók

A beltérben is szabadon

Egyediség otthonosan

A színek, anyagok és formák összhangja teszi majd igazán szerethetővé és egyedivé otthonát. Álmodja meg, mesélje el és mi megvalósítjuk.

Textil árnyékolók - A jövő otthona- Hofstädter Nyílászárók

Modern árnyékolók

A fény és árnyék játéka

A hatékonyság és az energiatakarékosság a modern építészet hívószavai. Ha lehetőségünk van rá, miért ne használnánk ki a legújabb árnyékoló rendszerek segítségével a téli napsütés erejét a szobák fűtésére, vagy az árnyék jótékony hatását a nyári melegben?

Modern ányékolás Zsaluziával - Hofstädter nyílászárók
Modern bejrárati ajtó videó funkcióval - Okosotthon megoldások - A Jövő otthona - Hofstädter Nyílászárók

Okos megoldások kint és bent

Kényelem, otthon okosan

Okos megoldás már szinte minden igényre létezik otthonán belül és kívül is. A technológiát és a szakértelmet mi adjuk, az igényeket hozza Ön!

Scroll to Top