Section 1
Section 2
Section 3
Section 4
Section 5
Section 6
Section 7
Section 8

ERŐBE BÚJTATOTT
TERMÉSZETES HARMÓNIA

Újgenerációs WoodStyle nemesfa nyílászárók időtálló alumínium köntösben

Modern alapanyagok

A természet az otthona részévé válik

Az alumínium borítás decens és modern vonalai a természet adta kecses részleteket védik, így egyesítve az orgainkus anyaghasználatot a kortárs építészet egyszerűségre törekvő szemléletével.

WoodStyle nemes fa - alumínium tolóajtó - Hofstädter
WoodStyle nemes fa - alumínium tolóajtó - Hofstädter

Hofstädter

A nyílászárók új generációja

Nálunk minden egy beszélgetéssel kezdődik. Sablonok helyett az Ön igényeit vesszük figyelembe a tervezés, a gyártás és a beépítés során is. Szívesen látjuk bemutatótermeinkben akár már ma!

Egybenyitható, végtelen terek

A ma használt legmodernebb anyagoknak és gyártási technológiáknak köszönhetően a keretek minimálisra csökkenthetők, míg az üvegfelületek a végtelen felé közelítenek.

A letisztult biztonság

A holnap bejárati ajtói a biztonság garanciáját a szabadon választható stílus és dizájn mögé rejtik, míg a legmodernebb okosotthon megoldásokra is fel vannak készítve.

hofstadter-hoszigeteles-1

Fényben úszó terek

High-tech megoldások kényelmesen

Újgenerációs nyílászáróink a fény mennyiségének korlátozása nélkül tudnak akár a passzívház elvárásoknak is megfelelő hőszigetelési értékeket garantálni.

A beltérben is szabadon

Egyediség otthonosan

A színek, anyagok és formák összhangja teszi majd igazán szerethetővé és egyedivé otthonát. Álmodja meg, mesélje el és mi megvalósítjuk.

Modern árnyékolók

A fény és árnyék játéka

A hatékonyság és az energiatakarékosság a modern építészet hívószavai. Ha lehetőségünk van rá, miért ne használnánk ki a legújabb árnyékoló rendszerek segítségével a téli napsütés erejét a szobák fűtésére, vagy az árnyék jótékony hatását a nyári melegben?

Okos megoldások kint és bent

Kényelem, otthon okosan

Okos megoldás már szinte minden igényre létezik otthonán belül és kívül is. A technológiát és a szakértelmet mi adjuk, az igényeket hozza Ön!

Scroll to Top