A FA NYÍLÁSZÁRÓK
ÚJ GENERÁCIÓJA

Ez már nem az a fa nyílászáró. Odafigyelő tervezéssel és teszteléssel a mai kort és igényeket jobban kiszolgáló, időt- és a hazai időjárást álló fa-alumínium nyílászárót hoztunk létre.

A fa él és szól ahhoz, aki beszéli a természet nyelvét

A fa él, mozog, változik és rendszeres törődést igényel. Ez csupa olyan dolog, amit a tökéletes légtömörséget elváró modern épületek és tulajdonosaik nem tolerálnak. Mindemellett pedig a hatalmas fesztávú teraszajtók és a maximális kényelem iránti igény miatt elengedhetetlen volt a generációváltás a fa nyílászáróknál.

A WoodStyle egy új nézőpont, amelyben egyszerre jelenik meg az akár passzívházaknak megfelelő hőszigetelési érték és a fa természetességének töretlen csodálata. Mindezt pedig minimalista alumínium borítás teszi időjárásállóvá és gondozásmentessé.

A nyílászárók új korszaka kezdődött, amikor az ablakok már nem csak épületszerkezeti összetevők, hanem a jól megkomponált belsőépítészeti álmok szerves részévé válnak. Tehát a lehetőség már adott. Kár lenne kihagyni a pillanatot, amikor a megvalósult otthonba belépve megérezzük ahogy a nyílászárók nemes fa textúrája és illata együtt rezonál az otthon elegáns fabútoraival és természetes burkolataival.

Jöjjön el bemutatótermeink egyikébe és kérje WoodStyle szaktanácsadóink segítségét a jövő otthonának közös megalkotásához!

Újgenerációs digitális megoldások

Nézze meg virtuális bemutatótermünket!

Bár azt tartjuk, hogy nálunk minden egy személyes beszélgetéssel kezdődik, de a mai digitális kornak megfelelő segítséget is szeretnénk nyújtani Önnek. Háromdimenziós bemutatótermi sétával és minden terméktípushoz külön elkészített videós bemutatóval készültünk az otthon kényelméből kürölnézni vágyó érdeklődőinknek.

Hofstädter 3 dimenziós virtuális nyílászáró bemutatóterem
AluDesign Sarok Emelő-Toló Teraszajtó - A Jövő otthona - Hofstädter Nyílászárók

Egybenyitható, végtelen terek

A ma használt legmodernebb anyagoknak és gyártási technológiáknak köszönhetően a keretek minimálisra csökkenthetők, míg az üvegfelületek a végtelen felé közelítenek.

Alumínium modern bejárati ajtó - A Jövő otthona - Hofstädter Nyílászárók

A letisztult biztonság

A holnap bejárati ajtói a biztonság garanciáját a szabadon választható stílus és dizájn mögé rejtik, míg a legmodernebb okosotthon megoldásokra is fel vannak készítve.

AluStyle Addon beépített zsaluziás ablak - Hofstädter Nyílászárók
Modern ház alumínium zsaluziával - Árnyékolás - A Jövő otthona - Hofstädter Nyílászárók

Fényben úszó terek

High-tech megoldások kényelmesen

Újgenerációs nyílászáróink a fény mennyiségének korlátozása nélkül tudnak akár a passzívház elvárásoknak is megfelelő hőszigetelési értékeket garantálni.

Stílusos Beltéri Ajtók - Fehér ClassicArt mélyen mart ajtó - A Jövő otthona - Hofstädter Nyílászárók

A beltérben is szabadon

Egyediség otthonosan

A színek, anyagok és formák összhangja teszi majd igazán szerethetővé és egyedivé otthonát. Álmodja meg, mesélje el és mi megvalósítjuk.

Textil árnyékolók - A jövő otthona- Hofstädter Nyílászárók

Modern árnyékolók

A fény és árnyék játéka

A hatékonyság és az energiatakarékosság a modern építészet hívószavai. Ha lehetőségünk van rá, miért ne használnánk ki a legújabb árnyékoló rendszerek segítségével a téli napsütés erejét a szobák fűtésére, vagy az árnyék jótékony hatását a nyári melegben?

Modern ányékolás Zsaluziával - Hofstädter nyílászárók
Modern bejrárati ajtó videó funkcióval - Okosotthon megoldások - A Jövő otthona - Hofstädter Nyílászárók

Okos megoldások kint és bent

Kényelem, otthon okosan

Okos megoldás már szinte minden igényre létezik otthonán belül és kívül is. A technológiát és a szakértelmet mi adjuk, az igényeket hozza Ön!

Scroll to Top