A HOFSTÄDTER
VILÁGA

Egyedi igényekre tervezett nyílászárók formabontó kivitelben

Jöjjön el bemutatótermeink egyikébe - Hofstädter Nyílászárók Kapcsolat
Jöjjön el bemutatótermeink egyikébe - Hofstädter Nyílászárók Kapcsolat

Újgenerációs nyílászárók személyre szabottan

A véget nem érő üvegfelületek, a fényben úszó otthon, a biztonság, az esztétikum, a stílus, az egyediség vagy a passzív házaknak is megfelelő hőszigetelési értékek a legfontosabbak? Ezen paraméterek összehangolásával több generációt kiszolgáló nyílászárókat alkotunk. Trendteremtő vállalkozásként mindig is a német precizitást az osztrák elhivatottsággal és a magyar találékonysággal ötvöztük, az innovációt a munkánk fontos és elengedhetetlen részének tekintve. Ennek köszönhetően születhetett meg az Újgenerációs nyílászárók családja, mely a hazai vevői igényekre precíz, tökéletességre törekvő, de mégis szerethető módon válaszol. Bár tized és század milliméter pontossággal dolgozunk, de a gondoskodó odafigyelésnek mindig találunk helyet a nyílászárónkban.

Jelezze, hogy mikor jön hozzánk:

Pilisvörösvár

06 (26) 530-650

Teljeskörű Hofstädter szolgáltatáscsomag

A Hofstädter már 30 éve több mint nyílászáró gyártó. A gondoskodó odafigyelésünk nem csak tervezésnél és gyártásnál, de a beépítésnél és az időszakos karbantartásoknál is a legfőbb munkaeszközünk.

Nyílászárót sokszor egy életre választunk, ezért érdemes az elvárásainkhoz legjobban illeszkedőt megtalálni. Szakértő tanácsadóink több évtizedes tapasztalattal, néhány egyszerű kérdésből is könnyen felmérik az Ön és családja egyedi igényeit. Mindemellett a legkorszerűbb helyszíni felmérési technikák segítségével az otthonához illő legjobb megoldást javasoljuk majd Önnek.

Szaktanácsadás és
felmérés

Minden otthon és minden család különleges. Nálunk nincs konfekció és standard méret, amihez Önnek kell igazodnia. A tizedmilliméter pontos paraméterek alapján, egyedileg tervezünk meg minden nyílászárót és a terveket akár több körben is egyeztetjük Önnel vagy építészével. Szakembereink és professzionális gyártósoraink pedig a különleges igényekhez is könnyen alkalmazkodnak.

Tervezés és
gyártás

A Hofstädter minőségben legyártott nyílászárók csak akkor tudják a legjobbat nyújtani, ha a beépítésük is a megfelelő szakértelemmel valósul meg. Éppen ezért ezt és a végső beállításokat sem bízzuk másra. Tapasztalt szakembereink végzik el azért, hogy pontosan az Ön által megálmodott végeredményt garantálhassuk most és később akár gyermekeinek, unokáinak is.

Beépítés és
beállítás

Egy ablakot vagy teraszajtót egy év alatt akár több ezerszer is kinyitunk és visszazárunk. Bár kizárólag sokszor bizonyított alapanyagokat használunk, de ilyen igénybevétel mellett érdemes néhány évenként ellenőrizni ezeket a tökéletes működés és szigetelés érdekében. Karbantartási szerződésünkkel nem csak ez a szolgáltatás, de a kitolt garanciavállalás is együtt jár.

Garancia és
karbantartás

Hofstädter nyílászárók új generációs alapanyagokkal - alumínium

Alapanyagok

Alumínium

Az alumínium a jövő alapanyaga. Régóta így tekintenek rá a modern építészetben és mi a Hofstädternél is. Valljuk be, teljes joggal. A végtelen üvegfelületeknek minimális látható kerettel is megfelelő stabilitást és hőszigetelést ad. Hosszútávú külső védelmet jelent hibrid nyílászárók esetében a felhasznált PVC vagy fa belső szerkezetnek, arról pedig nem is beszélve, hogy kiemelkedő eleme bármely modern és minimalista épületnek.
Hofstädter nyílászárók új generációs alapanyagokkal - fa

Alapanyagok

Fa

A látható fa felületek évszázadok óta a természetet hozzák be otthonunkba. A fa színe, a textúrája, a tapintása és az illata is igazoltan nyugtató hatású. Mindezidáig ennek a sérülékenység és gondozás szükségessége volt az ára. Mindezidáig, mert az Újgenerációs, gondozásmentes WoodStyle nyílászáróknak az alumínium külső borítás tökéletes védelmet, az innovatív Hofstädter gyártási technológia pedig strapabíróságot garantál.
Hofstädter nyílászárók új generációs alapanyagokkal - műanyag

Alapanyag

Műanyag

A PVC a nyílászárók megújulásának első ütemében is fontos szerepet kapott, de az már a múlt. Az azóta eltelt évek fejlesztései egy akkor még elképzelhetetlen szintre emelték ezt a nyílászáró típust. Tartós, merev, a hőszigetelése és tervezett szellőzése is tökéletes, a választható színek száma pedig a végtelenhez közelít. Az Újgenerációs családban AluStyle néven külső alumínium borítással is rendelhető.
Klasszikus és Modern formák - Hofstädter új generációs nyílászárók

Klasszikus és
modern formák

Sokszor használjuk a „modern” és „letisztult” szavakat a ma közkedvelt építési stílusra. De természetesen a klasszikus formáknak és színeknek is meg van a helye és szerepe. Hiszen nem csak nem csak fémesen csillogó, élére vasalt, minimalista nyílászárókat gyártunk, hanem a színekre, a fa erezetére és az osztott ablakokra vágyóknak is kiváló megoldásokkal tudunk szolgálni.

A beltérben is szabadon

A részletekbe menő tökéletesség

Apróságnak tűnik, de az ergonomikus forma, az apró de a végletekig precíz kattanás, ahogy bezáródik vagy a tökéletes anyagválasztás minden nap feltűnik majd. A kilincs a nyílászáróknál a pont a i-re.

Betörésvédelem és biztonság a Hofstädter új generációs nyílászárókkal

Biztonság

Hatékony betörésvédelem

Az innovatív nyílászáró rendszereink kialakításakor a legjobb betörésvédelemre törekedtünk. A legnagyobb felületen, az üvegeknél a külső behatolás elleni edzett üveg (ESG) és a ragasztott személyvédelmi üveg (VSG) jelenthet megoldást. A szabotázsvédelemmel ellátott integrált vasalat és a kulcsos vagy gombos biztonsági kilincs pedig a nyílászárók jogosulatlan kinyitását hivatottak megakadályozni..

Scroll to Top