SZAKÉRTELEM
ÉS TRADÍCIÓ

Pilisvörösváron és Budapesten is szakértőink segítségével találhatja meg az Ön igényeire megalkott nyílászárókat

Gyors és egyszerű időpontfoglalás biztonságosan

Minimális kontaktusszámot garantálunk – Az időpontkérés segítségével biztosítani tudjuk, hogy csak az Ön kiszolgálásához feltétlenül szükséges kollégáinkkal kerüljön kapcsolatba és a nálunk töltött idejét a lehető leghatékonyabban használjuk fel. Időpontkérése esetén mérnök szaktanácsadónk már előre fel tud készülni.

Maszk és fertőtlenítés – Bemutatótermeinkben kötelező a maszkviselés minden minket személyesen meglátogatónak és kollégáink is maszkot viselnek az Önnel való találkozások alkalmával. Amennyiben nem hozna magával, a maszkot mi biztosítjuk, pont ugyanúgy, mint a kézfertőtlenítőt is. Bemutatótermeink minden részét folyamatosan fertőtlenítjük.

Amennyiben pedig elkerülné a személyes találkozást, telefonos mérnök szaktanácsadásra is tud időpontot foglalni weboldalunkon.

Foglaljon időpontot ingyenes mérnök szaktanácsadásunkra pár pillanat alatt!

IDŐPONTFOGLALÁS

Jöjjön el bemutatótermeink egyikébe

Hofstädter központ és bemutatóterem Pilisvörösvár

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 08:00 - 18:00
Szombat: 09:00 - 13:00
Vasárnap: Zárva

Az ablakok, teraszajtók, beltéri és bejárati ajtók mind-mind a mindennapi élet egyik legtöbbször látott és érintett használati tárgyaivá vállnak majd otthonában.

Pilisvörösvári központunkban 600 négyzetméteren láthatja, tapinthatja és így elsőkézből választhatja ki leendő nyílászáróit. Budapesti irodánkban is szívesen látjuk egy első egyeztetésre, de onnan is minden út Pilisvörösvárra vezet majd.

Budapesti Hofstädter bemutatóterem

Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:30
Szombat és Vasárnap: Zárva

Scroll to Top