SZAKÉRTELEM
ÉS TRADÍCIÓ

Pilisvörösváron és Budapesten is szakértőink segítségével találhatja meg az Ön igényeire megalkotott nyílászárókat

Első a biztonság, de az építkezés nem állhat meg!

Felelős vállalatként – a korlátozó intézkedések betartása és az egészségügyi kockázatok csökkentése mellett – legfőbb célunk a Megrendelőink felé tett vállalásaink teljesítése. Ennek megfelelően – és a legújabb korlátozásokkal összhangban – vállalatunknál a termelés zavartalanul folyik, a kapcsolodó és beütemezett beépítések, felmérések az ütemezéseknek megfelelően történnek.

Bemutatótermeink a jelenleg érvényes jogszabályok szerint látogathatóak, szakérő kollégáink  folyamatosan elérhetőek, a beérkező megkereséseket a megszokott módon és idő alatt dolgozzák fel. 

Kérjük, személyes látogatása esetén kérjen időpontot online foglaló rendszereünkön keresztül és kollégánk hamarosan megkeresi Önt a részletek átbeszélése végett. Első lépésként figyelmébe ajánljuk virtuális bemutatótermünket!

Gyors és egyszerű időpontfoglalás,
Biztonságos szaktanácsadással

Megvan a konkrét elképzelés és a Virtuális bemutatótermünkben sikerült színt, textúrát és stílust választani? A következő lépés a részletek egyeztetése. A lehető leghatékonyabb és biztonságosabb megoldás, ha néhány kattintással időpontot foglal szaktanácsadásunkra.

A jelenleg érvényes korlátozások értelmében személyesen is szívesen látjuk Pilisvörösváron és Budapesten is, de a létszámkorlátozás miatt kérjük érkezése előtt foglaljon időpontot!

Online időpontfoglalás pár kattintással a Hofstädternél - Kapcsolat
Jöjjön el bemutatótermeink egyikébe - Hofstädter Nyílászárók Kapcsolat

Hofstädter központ és bemutatóterem Pilisvörösvár

Augusztus 30-án és 31-én csak délután 4 óráig vagyunk nyitva.

Nyitva tartás
Hétfő - Péntek: 08:00 - 18:00
Szombat: 09:00 - 13:00
Vasárnap: Zárva

Nálunk továbbra is minden egy beszélgetéssel kezdődik, hiszen mi az Ön igényei szerint tervezzük meg, gyártjuk le és építjük be nyílászáróit. Bár ez a beszélgetés most épp aktuálisan személyesen nem valósulhat meg, de így is folyamatosan állunk rendelkezésére telefono és online a megszokott időben.

Budapest Teve utca Hofstädter Nyílászárók Bemutatóterem

Budapesti Hofstädter bemutatóterem

Nyitva tartás
Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:30
Szombat és Vasárnap: Zárva

Scroll to Top