Ablak a Jövő Otthonába

Egyedi igényekre tervezett, véget nem érő üvegfelületű ablakok formabontó kivitelben

WoodStyle
Fa-Alumínium ablakok

AluStyle
Műanyag-Alumínium ablakok

ÖkoStyle
Műanyag ablakok

AluDesign
Alumínium ablakok

A természet harmóniája otthonában

WoodStyle nemes fa nyílászárók

A legexkluzívabb fabútorok által inspirálva a WoodStyle nyílászárók a jól megkomponált belsőépítészeti álmok szerves részévé válnak. Ebben a természetes harmóniában a nyílászárók nemes fa textúrája együtt rezonál az otthon elegáns fa bútoraival és természetes fa burkolataival.

A modern vonalvezetésű, időjárásálló alumínium borítás a jövőbe mutató gyártási technológiáknak köszönhetően szerves részeként védi az így gondozásmentessé váló nemes fa ablakokat és teraszajtókat.

A WoodStyle nyílászárók faelemei kizárólag FSC minősítéssel rendelkező, fenntartható erdőkből származnak. Válasszon a környezetbarát, a fa nyílászárók fogalmát újradefiniáló WoodStyle ablakok közül, melyekhez minden esetben tökéletesen illeszkedik a WoodStyle nemes fa teraszajtó is.

WoodStyle
tolóajtók

Az AluStyle nyílászárók jövőbe mutató hőszigetelési értékeit és nagyfokú stabilitását a letisztult és modern vonalakat garantáló, időtálló alumínium borítás emeli a mai kor Újgenerációs nyílászáróivá.

Az AluStyle típusok mindegyike fontos és meghatározó extra tulajdonságokkal bír. A beépített árnyékolórendszertől a passzív ház értékeket is könnyedén teljesítő nyílászárókig minden egyedi igényre megoldást nyújtunk.

Az AluStyle nyílászáró rendszer az ablakhoz illeszkedó emelő-toló teraszajtókkal teljes, mindemellett könnyen talál stílusában hozzá illő bejárato ajtókat is kínálatunkban.
Színekben pedig a külső alumínium színnel tökéletes összhangban lévő műanyag színeket és textúrákat kínálunk.

AluStyle
tolóajtók

A színek otthona, az otthonok színe

ÖkoStyle Műanyag Nyílászárók

Az ÖkoStyle nyílászárók teret engednek a kreatív ötleteknek. A hármas színválasztás lehetőségének köszönhetően nem csak a külső és belső oldal, de a nyílászárók testének színe is külön kiválasztható. Így garantáltan nem kell lemondanunk az otthonunk akár rikító színeiről, miközben egy fehér vagy szürkés modern külsőt érnénk el.

A belső színekre az önkifejezés eszközeiként tekinthetünk akkor is, ha a fa varázslatos színeire vágyunk, de nem szeretnénk a tradícionális fa nyílászárók gondozási igéényéve bajlódni. Az ÖkoStyle színek között a fizikailag is barázdált felületű, 3D faszínek is megtalálhatóak

Modern hőszigetelési értékek bármely stílusba tökéletesen illeszkedő formában és színben.

A gondozásmentes ÖkoStyle nyílászárók megteremtik a színek harmóniáját otthonában.​ Nem csak a külső színhez, de az adott szoba stílusához is kifejezheti az eltérő színű ablakokkal.

ÖkoStyle
tolóajtók

A jövő alapanyaga otthonunkban

AluDesign Alumínium Nyílászárók

Az alumínium a jövő alapanyag. Régóta így tekintenek rá a modern építészetben, az autóiparban és az űrkutatásban is, valljuk be, teljes joggal. Mindezt a Hofstadter közel 30 éves hazai gyártói tapasztalatával ötvözve egy sokoldalú, a különleges igényekre is könnyen választ adó nyílászáró rendszert kapunk.

Legyen az minimál vagy indusztriális stílus, vagy csak egy modern családi ház, az AluDesign nyílászárók a végtelen üvegfelületeket biztosítják minimális, de mégis robosztus keretbe foglalva. A hőszigetelési értékeiket pedig az ablaktestekben lévő szigetelelő anyagok biztosítják.

A modern nyílászárók születése óta két fontos szempont ütközik egymással. A hőszigetelés és a természetes fény igénye. Az eddigi nyílászáró alapanyagok csak bizonyos korlátok között tudtak egyszerre mindkét igénynek megfelelni.

Az Újgenerációs ablakgyártási technológia és az innovatív alumínium térrendszerek ma már a fény mennyiségének korlátozása nélkül tudnak akár a passzívház elvárásoknak is megfelelő hőszigetelési értékeket produkálni a családi házak viszonylatában is.​

Az AluDesign szerkezetek egyedülálló módon képesek akár teljes falakat kiváltani üveggel és fénnyel a statikai és hőszigetelési értékek romlása nélkül.

AluDesign
és más tolóajtók

Scroll to Top