„Néhányan azt állítják, a házak falakból állnak, szerintem meg ablakokból.”

Hundertwasser, a világhírű építész, festő és filozófus az ember és a természet harmonikus együttesét kereste és alkotta meg. Szerinte „az ember otthona nem kell, hogy a világtól és a többi embertől elzárt tér legyen. Épp ellenkezőleg. Képes közelséget, a világra és a természetre nyitottságot biztosítani az ablakok által, ráadásul fénnyel gazdagon telítve.”

A fa él és szól ahhoz, aki beszéli a természet nyelvét. Épp ezért a fát tisztelő és értő kollégákkal készítjük a WoodStyle nyílászárókat. A legmodernebb gépek és a tized milliméteres hibahatár mellett ragaszkodunk a manufakturális gyártáshoz. Mi magunk szabjuk, marjuk, illesztjük, kezeljük és festjük a fát és a beépítés minden pillanatában jelen vagyunk.

Tény, hogy „Ez már nem az a fa nyílászáró”. Odafigyelő tervezéssel és teszteléssel a mai kort és igényeket jobban kiszolgáló, időt- és a hazai időjárást álló nemes fa-alumínium nyílászárót hoztunk létre. A fa nyílászárók új generációját.

IDŐPONTFOGLALÁS

WoodStyle időtálló nemes fa ablak alumínium borítással - Hofstädter - A Jövő otthonát építjük
Megújuló tradíció és modern dizájn
A fa él, mozog, változik és rendszeres törődést igényel. Ez csupa olyan dolog, amit a tökéletes légtömörséget elváró modern épületek és tulajdonosaik nem tolerálnak, így elengedhetetlen volt a generációváltás a fa nyílászárók terén. A WoodStyle egy új nézőpont, az új generáció első hírnöke, mely…
A belsőépítészeti álmok szabadsága
A nyílászárók új korszaka ott kezdődik, amikor az ablakok már nem csak épületszerkezeti összetevők, hanem a jól megkomponált belsőépítészeti álmok szerves részévé válnak. A WoodStyle egy természetesen exkluzív, de mégis a modern belső és a külső dizájnba is jól illeszkedő belsőépítészeti elem, mely…
Previous slide
Next slide

A panoráma az otthona részévé válik

- WoodStyle Slim teraszajtók -

Ritkán látott nemes keretet kínálunk a választott panoráma köré, amely a legmodernebb kényelmi megoldásokat is magában rejti. Küszöbnélküli kijutás, okosotthon kompatibilis biztonság és motorizálható nyitás.

Megvalósult álmok - WoodStyle

WoodStyle nemes fa - alumínium ablakok

WoodStyle Zero

A síkban záródó alumínium borítás mögött a természet adta kecses részletek rejlenek így egyesítve az organikus anyaghasználatot az egyszerűségre törekvő szemlélettel.

WoodStyle Zero Plus

A minimalista vonalakat pont egy csipetnyivel a kortárs, modern irányba tolva a tökéletes összhangot alkottuk meg ezzel a nemes fa ablakkal.

WoodStyle Energytech

A WoodStyle Energytech nemes fa ablakokat az ablaktestben körbefutó, integrált szigeteléssel egészítettük ki, melynek köszönhetően a passzívházaknál elvárt hőszigetelési értékeket nyújtja.

IDŐPONTFOGLALÁS

Hofstädter Nyílászárók Technikai információk - Felelősségi körök az építkezésen

A természet élménye otthonunkban

A fa az életterünk örök alkotóeleme mely mára elnyerte méltó és megbecsült helyét. Minden nap más és más arcát mutatva az életet és természetet hozza el otthonunkba, megnyugtat, pozitív energiával tölt fel. Mindezt mi összekapcsoltuk az örök éltető elemmel, a fénnyel és megkaptuk az új generációs WoodStyle nemes fa – alumínium nyílászárókat.

Hofstädter Nyílászárók Technikai információk - Csomóponti rajzok

Bizonyítottan Időtálló védelem

A WoodStyle gondozásmentes fa nyílászáró. A mi időjárási adottságainkkal a tradicionális fa nyílászárók évenkénti törődést igényelnek. E nélkül sérülnek majd tönkremennek. A WoodStyle nyílászáró rendszert Qualicoat minősítésű a modern épületek külső dizájnjába is jól illeszkedő, minimalista alumínium elemekkel fedtük be figyelve a fa teljes és maradéktalan védelmére.

IDŐPONTFOGLALÁS

Személyre szabott kényelem és elegancia

Bejárati ajtóink a legmagasabb elvárásoknak is könnyen meg tudnak felelni, hiszen majd a végletekig személyre szabhatóak.

  • a többi WoodStyle nyílászáróhoz tökéletesen passzoló szín és felület kívül és belül
  • választható külső alumínium panel és belső dizájn
  • tökéletes hőszigetelés háromrétegű üvegezéssel és hőhídmegszakítással
  • a legmagasabb szintig választható biztonsági felszereltség
  • high-tech  kiegészítők igényétől függően (okosotthon nyitási rendszerek, változtatható színű és mozgásérzékelős világítás, beépített házszám, postaláda, kamerás kukucskálók és még sok más)
  • garantáltan vetemedésmentes szerkezet

IDŐPONTFOGLALÁS

Teljeskörű Hofstädter szolgáltatáscsomag

A Hofstädter már 30 éve több mint nyílászáró gyártó. A gondoskodó odafigyelésünk nem csak tervezésnél és gyártásnál, de a beépítésnél és az időszakos karbantartásoknál is a legfőbb munkaeszközünk.

A tulajdonosi szerepkör egy építkezés során sokszor tud nehéz lenni, hiszen olyan végső döntéseket kell meghozni az adott terület minden részletekbe menő ismerete nélkül, amik utána az otthon stílusát, kényelmét és biztonságát is nagyban befolyásolhatják. Szaktanácsadó kollégáink pont ezekben a döntésekben tudnak hathatós segítséget nyújtani tapasztalt szakértőként és együttérző magánemberként is.

Tulajdonosi tanácsadás

Az Ön építkezését segítve és pénztárcáját kímélve fontosnak tartottuk a tervezői oldal munkáját segítő segédletek összeállítását is. Tulajdonosként ennek eredményét a textúrát és részleteket mutató 3D tervekben és főleg a gördülékenyebben zajló nyílászáró beépítésben tapasztalja majd. Tervezőjének csak annyit kell említenie, hogy a Hofstädter nyílászárók elérhetőek ARCHICAD termékkönyvárként is.

Tervezői segédletek

Az elkészített részletes ajánlat kizárólag a szakembereink által elvégzett helyszíni felmérések után válhatnak megrendelésekké. A felmérés során kollégánk az építkezés és a ház adottságait megismerve ad tanácsot a nyílászárókhoz kapcsolódó szerkezetek kivitelezésre. Így nem csak a tizedmilliméter pontossággal legyártott nyílászsárokért vállalhatunk felelősséget, de a beépítés minőségéért is.

Helyszíni tanácsadás

Több mint 30 éve gyártunk és építünk be kiemelkedő minőségű nyílászárókat. A WoodStyle nyílászárók ezen tapasztalat legjavát kapják tőlünk a beépítés során is. A nemes fa alapanyag miatt különösen nagy jelentősége van a duzzadószalagos vagy más néven RAL beépítésnek. Ez nem csak egy emeltebb szintű hőhídmentes hőszigetelést biztosít, de elengedhetetlen a fa nyílászárók hosszú távú védelméhez is.

Szakszerű beépítés

IDŐPONTFOGLALÁS

A tökéletes összhang utolsó lépése

WoodStyle falborításba integrált beltéri ajtók

A WoodStyle nyílászárók egyik kiemelt üzenete, hogy lehetőséget ad az egyént körbeölelő nemes anyagok összhangjára. A jól megválasztott beltéri ajtóval bezárul az elegancia köre.

Elindultunk a természetes ékszernek is beillő ablakoktól és teraszajtóktól, majd hozzáadtuk az ezekhez tökéletesen illeszkedő bejárati ajtót. Nem maradt más, mint a beltér, ahol a nyílászárókhoz igazodó bútorok mellett a falburkolatba integrált beltéri ajtók adják majd az összhang utolsó elemét.

WoodStyle falborításba integrált beltéri ajtók

IDŐPONTFOGLALÁS

Scroll to Top