BELTÉRI AJTÓK

Engedje szabadon képzeletét és válogasson a kalsszikus és modern formák között

Beltéri ajtó típusok - videós segítség

Homlokzati, külső nyílászáróink mellett jelentős szerephez jutnak nálunk a beltéri ajtók is. Ez a pilisvörösvári bemutatótermünket látva nem is lehet kérdés, hiszen több mint 30 ajtótípust láthat nálunk. És ezek csak a kiemelt példák. Ha személyesen nem tudna minket meglátogatni, nézze meg élethű, virtuális túránkat.

Kollégánk, egy rövid videóban segít Önnek átlátni a típusokat és főbb tudnivalókat. Az igényeit hosszútávon kielégítő megoldások megtalálásához viszont továbbra is a személyes egyeztetés a legjobb megoldás. Ezért hoztuk létre online időpontfoglaló alkalmazásunkat. 

Furner Art - Beltéri ajtók

Vannak, akik nem elégszenek meg a megszokottal. Akik mindig új utakat, új lehetőségeket keresnek. Akik változatosságra vágynak. Számukra készülnek különleges furnéralkalmazásaink. Elég csupán egy pillantás és máris kiderül, miképp egyesül minden egyes darabban az esztétikum, a megbízható mestermunka és a fa természetessége.

Furnéros, festett és mart - Beltéri ajtók

Különlegességektől a hétköznapibb megoldások felé haladva először az alap típusokat fontos megtalálni a beltéri ajtók kiválasztásánál. Típusokat – mert bár sokaknak szokatlan elképzelés, de az adott ajtót funkciója alapján választjuk ki, tehát egy élettéren belül ma már egyáltalán nem szokatlan a különböző típusok választása. 

Nézze meg kollégánk rövid videóját segítségként, vagy keressen még további kisfilmeket Youtube csatornánkon. A választás nem könnyű, de mi felkészülten, a mai trendeket sokszor már megelőzve várjuk Önt személyesen, telefonon vagy akár online.

Palette Plus - Beltéri ajtók

Egy igazán stílusos embert nem befolyásol az aktuális divat. Vannak, akik a saját kifinomult ízlésüket kívánják kamatoztatni. A Palette Plus festett ajtócsalád minden tagja ezeknek az igényeknek felel meg selyemfényű felületével és változatosságával.

Layer Max - Beltéri ajtók

Megbízhatóság, tartósság és minőség… E tulajdonságok sugároznak minden bútor-minőségű, strukturált felületű, masszív Layer Max ajtólapról. A Layer Max ajtók különleges, bútor-minőségű felületi bevonata tartós és ellenálló kialakítást eredményez, a strukturált 3D felület pedig különlegessé teszi a megjelenést. Stabil szerkezete és karakteres megjelenése eleganciát kölcsönöz otthonának.

Steel Art - Beltéri ajtók

Még soha nem élt olyan harmóniában egymás mellett a fa és a fém egy beltéri ajtóban, mint Steel Art modelljeinkben. A modern anyagkapcsolásnak köszönhetően azonban egymásra találtak, hogy szálcsiszolt vagy porszórt felületükkel, valamint új és izgalmas megoldásokkal csábítsák az innovatív formák híveit.

Classic Art - Beltéri ajtók

A hagyományos vonalvezetés a divat szeszélyeitől függetlenül mindig érték marad. Az évek múlásával és új trendek kialakulásával azonban előnyös lehet a formavilág frissítése. A Classic Art ajtó tökéletes választás, amennyiben egyesíteni kívánjuk a tradicionális megjelenést az aktuális stílussal.

Modern beltéri Üvegajtók

Funkció és dizájn találkozása. A jó helyre választott üvegajtók jelentősen növelhetik a beltér világosságát és természetesen félni sem kell tőlük, mert az edzett üveg nagyon sokat kibír. A választható színű tok és az üveg mintázata pedig segít a többi beltéri ajtóval közös harmónia kialakításában. 

Nézze meg kollégánk rövid videóját segítségként, vagy keressen még további kisfilmeket Youtube csatornánkon. A választás nem könnyű, de mi felkészülten, a mai trendeket sokszor már megelőzve várjuk Önt személyesen, telefonon vagy akár online.

SunLight - Beltéri ajtók

Otthonunkban vannak terek, ahol a teljes intimitás a kívánatos, és vannak helyiségek, amelyeket az elválasztás ellenére is szeretnénk összekapcsolni, a fény számára „átjárhatóvá” tenni. Termékválasztékunkban megtalálható beltéri ajtók típusai között is megvan ez az átjárhatóság. A Sunlight üvegajtók bátran kombinálhatók a többi család termékeivel, igény szerint azonos tokkialakítással tesszük egységessé a belső teret. Tok nélküli vagy tokos kialakítás • Víztiszta, savmart vagy egyedi tervezésű dekor üvegfelületek • Inox felületű pántok és zárak

Scroll to Top