BELTÉRI
AJTÓK

Engedje szabadon képzeletét és válogasson a kalsszikus és modern formák között

Furner Art

Vannak, akik nem elégszenek meg a megszokottal. Akik mindig új utakat, új lehetőségeket keresnek. Akik változatosságra vágynak. Számukra készülnek különleges furnéralkalmazásaink. Elég csupán egy pillantás és máris kiderül, miképp egyesül minden egyes darabban az esztétikum, a megbízható mestermunka és a fa természetessége.

Palette Plus

Egy igazán stílusos embert nem befolyásol az aktuális divat. Vannak, akik a saját kifinomult ízlésüket kívánják kamatoztatni. A Palette Plus festett ajtócsalád minden tagja ezeknek az igényeknek felel meg selyemfényű felületével és változatosságával.

Layer Max

Megbízhatóság, tartósság és minőség… E tulajdonságok sugároznak minden bútor-minőségű, strukturált felületű, masszív Layer Max ajtólapról. A Layer Max ajtók különleges, bútor-minőségű felületi bevonata tartós és ellenálló kialakítást eredményez, a strukturált 3D felület pedig különlegessé teszi a megjelenést. Stabil szerkezete és karakteres megjelenése eleganciát kölcsönöz otthonának.

Classic Art

A hagyományos vonalvezetés a divat szeszélyeitől függetlenül mindig érték marad. Az évek múlásával és új trendek kialakulásával azonban előnyös lehet a formavilág frissítése. A Classic Art ajtó tökéletes választás, amennyiben egyesíteni kívánjuk a tradicionális megjelenést az aktuális stílussal.

Steel Art

Még soha nem élt olyan harmóniában egymás mellett a fa és a fém egy beltéri ajtóban, mint Steel Art modelljeinkben. A modern anyagkapcsolásnak köszönhetően azonban egymásra találtak, hogy szálcsiszolt vagy porszórt felületükkel, valamint új és izgalmas megoldásokkal csábítsák az innovatív formák híveit.

SunLight

Otthonunkban vannak terek, ahol a teljes intimitás a kívánatos, és vannak helyiségek, amelyeket az elválasztás ellenére is szeretnénk összekapcsolni, a fény számára „átjárhatóvá” tenni. Termékválasztékunkban megtalálható beltéri ajtók típusai között is megvan ez az átjárhatóság. A Sunlight üvegajtók bátran kombinálhatók a többi család termékeivel, igény szerint azonos tokkialakítással tesszük egységessé a belső teret. Tok nélküli vagy tokos kialakítás • Víztiszta, savmart vagy egyedi tervezésű dekor üvegfelületek • Inox felületű pántok és zárak

Scroll to Top