Építsük együtt a jövő otthonát!

30 év tapasztalattal segítünk kiválasztani az Ön igényeinek megfelelő nyílászárókat.

Kérjen időpontot ingyenes mérnök szaktanácsadásunkra!

Tapasztalt kollégáink az Ön és családja igényei alapján segítenek megtalálni a legjobb megoldást. Legyen az bármely nyílászáró kint és bent, új építés vagy felújítás, árnyékolás vagy okosotthon megoldás, a tervezéstől a beépítésen és karbantartáson át, mi mindent kézben tartunk. Garanciával.

IDŐPONTFOGLALÁS

 

Minimális kontaktusszámot garantálunk – Az időpontkérés segítségével biztosítani tudjuk, hogy csak az Ön kiszolgálásához feltétlenül szükséges kollégáinkkal kerüljön kapcsolatba és a nálunk töltött idejét a lehető leghatékonyabban használjuk fel. Időpontkérése esetén mérnök szaktanácsadónk már előre fel tud készülni.

Maszk és fertőtlenítés – Bemutatótermeinkben kötelező a maszkviselés minden minket személyesen meglátogatónak és kollégáink is maszkot viselnek az Önnel való találkozások alkalmával. Amennyiben nem hozna magával, a maszkot mi biztosítjuk, pont ugyanúgy, mint a kézfertőtlenítőt is. Bemutatótermeink minden részét folyamatosan fertőtlenítjük.

Amennyiben pedig elkerülné a személyes találkozást, telefonos mérnök szaktanácsadásra is tud időpontot foglalni weboldalunkon.

A mérnök szaktanácsadásról - Röviden

Ha nyílászáró vagy árnyékolás, akkor mi mindent megoldunk Ön helyett! De ehhez Önre és az igényeire is szükség van, legalább egy beszélgetés erejéig.​

IDŐPONTFOGLALÁS

A mérnök szaktanácsadásról - Részletesen

  • Nálunk minden egy beszélgetéssel kezdődik! Egyedi igények alapján tervezünk, gyártunk és építünk be nyílászárókat. Ehhez tudnunk kell, hogy mi az Ön igénye.
  • Budapesten és Pilisvörösvári központunkban is szakképzett és tapasztalt kollégák várják, akik már több száz otthonnál segítettek a megfelelő nyílászárókat megtalálni.
  • Először segítünk lefordítani az ön elvárásait a nyílászárók nyelvére. Nem kell szakkifejezéseket és hőszigetelési értékeket ismernie. Mi az ön preferenciáira és azok fontossági sorrendjére vagyunk kíváncsiak.
  • Majd közösen megtaláljuk a legjobb alapanyagot a külső nyílászárókhoz az otthonához illeszkedő színben és stílusban.
  • Végül megkeressük a többi elemet is, mint az árnyékolás, garázskapu, bejárati és beltéri ajtók.
  • Ezek után kollégáink néhány munkanap alatt elkészítik és elküldik Önnek a részletekbe menő ajánlatot.

Mindez nem 10 perc, de az ablakok és ajtók a mindennapjai élete részei lesznek a következő jónéhány évben. Érdemes időt fektetnie a kiválasztásba, hiszen ezek Önt kell, hogy szolgálják. Minden részletükben.

IDŐPONTFOGLALÁS

Ingyenes és gyors mérnök szaktanácsadás a Hofstädter Nyílászáróknál

Először inkább körülnézne prémium ablakaink, modern bejárati ajtóink és a kitűnő panorámát biztosító tolóajtóink között? A virtuális bemutatótermünket Önnek készítettük! Ha pedig még további információra lenne szüksége, ajánljuk Youtube csatornánkat.

WoodStyle
Fa-Alumínium ablakok

AluStyle
Műanyag-Alumínium ablakok

ÖkoStyle
Műanyag ablakok

Beltéri ajtók

Bejárati ajtók

30 év tapasztalat - Referenciák

Scroll to Top