BEJÁRATI
AJTÓK

Modern, Minimalista és Klasszikus formák a legújabb okosotthon megoldásokkal kombinálva

Bejárati ajtó típusok - minimalistától a klasszikusig

Az elmúlt 30 évben rengeteg újtással találkoztunk a nemzetközi piacon. Ezekből a hazai ízlésnek megfelelve, vagy sokszor megelőzve azt állítottuk össze a ma látható és rendelhető, egyedi  portfóliónkat. Sok dologban rugalmasak vagyunk de a magas fokú biztonságból és a minőségből nem engedünk.

Beszéljünk hát a stíusról, dizájnról és okosotthon funkciókról. A bemutatótermünkben látható ajtók is ez alapján lettek kategórizálva. Mindemellett viszont a saját gyártásunknak köszönhetően bármilyen egyedi igényt is könnyen kiszolgálunk. 

Modern Bejárati ajtók
Bejárati ajtó típusok
Exclusive
WoodStyle bejárati ajtó
Privilege
Elegance

Exclusive Bejárati Ajtók

Ezek a elegáns de mégis a tradícionális formákat idéző ajtók a természetesség mellett a biztonságot jelentő robosztusságot is tökéletesen képviselik.

Új nemes fa WoodStyle bejárati ajtó

Legújabb, egyedülálló minőségű WoodStyle nyílászáró családunkhoz már elkészültek az első ajtók is. Nemes fa belső, alumínium külső borítás és okosotthon felszereltség. 

Biztonsági mutatóihoz kétség sem fér. Időtálló alumínium borításának és a fa, elegáns bútorokkal vetekedő belső felületének színe is szabadon választható, így a modern, minimalist és klasszikus otthonokba is jól illeszkedik. Nézze meg videónkat, járja körbe virtuális bemutatótermünkben, vagy kérjen már most időpontot szakértő tanácsadóinknál.

Privilege Bejárati Ajtók

A klasszikus formák és színek soha nem mennek ki a divatból. Éppen ezért fontosak számunkra ezek a tradícionális formákat idéző, modern, műanyag ajtók is, melyek a biztonság mellett tartósságukat is garantálják.

Scroll to Top