Árnyékolás

21. századi igényekre tervezett megoldások a munkához ideális fényviszonyoktól az extra biztonságon, és hőszigetelésen át a maximális kényelemig

Zsaluziák - Zavartalan kilátás és árnyékolás egyidőben

A mai zsaluziák csendes és időjárásálló modern műalkotások, melyeket a gondos alapanyagválasztás, a szélcsatornában történő tesztelés és a kiemelt biztonsági funkciók tesznek elengedhetetlenné. Természetesen energiahatékonysága megkérdőjelezhetetlen és mindemellett szél- és napfényérzékelővel vagy az automata időzítővel kiemelkedő kényelmet és komfortérzetet is nyújt.

 • Árnyékolás magas fokon
 • Időjárás és szélálló
 • Extra biztonsági felszereltség
 • Energiatakarékosság
 • Okos megoldások és automatizált árnyékolás
 • Integrálható szúnyogháló és napháló
 • Eléépíthető és Ráépíthető változatban is

A modern Zsaluziákról - bővebben

A virtuális bemutatótermünkben kollégáink segítségével nézhet körül és ismerheti meg a zsaluziák előnyeit és főbb ismérveit. Nézze meg ezeket működés közben akár otthonról, a fotelban ülve. Természetesen bemutatótermeinkben is szívesen látjuk, ahol szakértői segítséggel állunk rendelkezésére.

Modern zsaluziák - Referenciák

Energiatakarékosság és kényelem

A forró nyarakon hűvösre és árnyékra vágyunk, míg hidegebb időben egy meleg kuckóra. Ezt legtöbbször energiafelhasználássál érjük el, pedig az árnyékolás is kitűnő megoldás.

Már a textilárnyékolók is segítenek nyáron a légkondicionálónak hűvösen tartani otthonunkat, míg a zsaluziák és redőnyök jelentős szintlépést jelentenek ebben. Hiszen nem csak hatékonyabban árnyékolnak nyáron, de egy extra hőszigetelő réteget létrehozva a fűtésre felhasznált energiamennyiséget is segítenek optimalizálni.

Ha még ennél is hatékonyabb megoldást keresünk, elég, ha az árnyékolást intelligens és automatizált rendszerekkel kötjük össze, amik a kényelmünket is maximálisan kiszolgálják.

Az árnyékolás hőszigetelési hatékonysága megkérdőjelezhetetlen

Redőnyök - Privát szféra gombnyomásra

Ha külvilág zaját és fényé szeretnénk kizárni, vagy csak privát meghittségre vágyunk, a megoldás az árnyékolás. A kitűnő anyagminőségnek, és a megerősített szerkezetnek pedig nem csak az időtállóságot hanem a kiemelkedő szintű extra biztonságot is köszönhetjük.

 • Energiatakarékosság és extra hőszigetelés
 • Szereti az Okos megoldásokat
 • Integrálható szúnyoghálóval és naphálóval
 • Teljes fényzárás
 • Időjárás és szélálló
 • Extra biztonsági felszereltség és kiemelt csomagok
 • Eléépíthető és Ráépíthető változatban is

A modern redőnyökről - bővebben

A virtuális bemutatótermünkben kollégáink segítségével nézhet körül és ismerheti meg a redőnyök előnyeit és főbb ismérveit. Nézze meg ezeket működés közben akár otthonról, a fotelban ülve. Természetesen bemutatótermeinkben is szívesen látjuk, ahol szakértői segítséggel állunk rendelkezésére.

Modern redőnyök - Referenciák

Garantált Biztonság

A lehúzott redőny vagy zsaluzia már önmagában is egy olyan plusz nehézséget és áttörése esetén olyan plusz zajforrást jelent, amit a legtöbb betörő inkább elkerül. Persze az elmúlt évtizedek biztonsági fejlesztései az árnyékolás területén ennél sokkal többet tudnak. A feltolásgátló mechanizmus és a megerősített lefutósínek megakadályozzák, hogy kívülről bármely irányba elmozdíthassák az árnyékolónkat. A megerősített lamellák pedig nem csak a biztonságot, de zajcsillapítóként is időtálló megoldásként is helyt állnak. 

Redőnyök közeledésérzékelő rendszere – A nyílászáró előtti külső teret figyeli, és amennyiben 10 mp-nél hosszabb ideig tartózkodik valaki a megfigyelt területen, megmozgatja a redőnyt. Amennyiben pedig a hatósugarában továbbra is mozgást érzékel, teljesen leengedi és lezárja a redőnyt.

Textil árnyékolók - Barátságos otthon

A textilárnyékoló barátságos és mégis modern, letisztult megoldás, mely nem csak családiházaknál, de irodáknál és társasházaknál is jó megoldást nyújt. A jól megválasztott ezetősíneknek és textileknek köszönhetően garantáltan szélálló és a strapabírósága is hosszú évekig biztosított. Zavartalan kilátás a nem kívánt hő és fény kizárásával.

 • Barátságos színek és hatékony megoldás
 • Kis helyigény, nagy felület
 • Speciális igényekre is
 • Szél- és időtálló
 • Munkavégzéshez kiváló fényáteresztés
 • Energiatakarékos
 • Akár teljes lesötétítés is megfelelő anyagválasztással

A modern textilárnyékolókról - bővebben

A virtuális bemutatótermünkben kollégáink segítségével nézhet körül és ismerheti meg a textilárnyékolók előnyeit és főbb ismérveit. Nézze meg ezeket működés közben akár otthonról, a fotelban ülve. Természetesen bemutatótermeinkben is szívesen látjuk, ahol szakértői segítséggel állunk rendelkezésére.

Textil árkényolók - Referenciák

Komfort és okos megoldások

Az otthonunk kényelme összetett és mégis egyszerű dolog. Azt szeretnénk, hogy minket, a mi igényeinket szolgálja ki. Ezt elsőre nehéz pontosan megfogalmazni, de szerencsére a modern fejlesztések megelőznek minket kész megoldásokat nyújtva. 

Az intelligens megoldásoknak köszönhetően motorokkal és érzékelőkkel ellátott árnyékolórendszerek saját maguk mellett otthonunk biztonságát, berendezési tárgyaink színét és energiahatékonyságukkal pénztárcánkat is védik. A szélérzékelőknek köszönhetően a mai árnyékolói időben lezárják vagy visszahúzzák magukat. 

A napfény érzékelők és időzítők segítségével a házunk minden nyílászáróját a kívánt, ideális módon nyitják, zárják és szabályozzák. Ezen szenzorok pedig azt is garantálják, hogy egy vihar esetén ne nekünk kelljen az árnyékolók miatt aggódnunk. Helyette azok garantálják otthonunk védelmét.

Scroll to Top