RAL beépítés

a normál áráért

2023.07.15 - 08.31.

Kiemelkedő hőszigetelést szeretne kedvező áron?
Kérjen ajánlatot és SEGÍTÜNK!

Új generációs nyílászáróink megérdemlik a hozzájuk illő beépítési technológiát. Pont úgy mint az Ön otthona is!
Kérjen ajánlatot az akcióban szereplő WoodStyle és ÖkoStyle Energytech nyílászáróinkra és a beépítést az annak megfelelő épületek esetében automatikusan RAL beépítéssel számoljuk a normál beépítés áráért. Sietni viszont érdemes, mert ajánlatunk csak az akció ideje alatt érvényes!

Ajánlatkéréshez a legjobb út az időpontfoglalás, hiszen nálunk minden egy szeméyles beszélgetéssel kezdődik.

IDŐPONTFOGLALÁS

Mi az a RAL szabvány szerinti beépítés és miért olyan fontos ez Önnek?

A nyílászáró beépítés egyik fontos eleme már régóta a Purhab, hiszen a fizikai szilárdság biztosítása mellett a beépítési hézag légtömör kitöltése létfontosságú hőszigetelési szempontból. 

A RAL szabvány szerinti beépítés a magas minőségű purhab mellett annak védelméről szól, mely hosszútávon biztosítja a szabvány szerinti hőszigetelési értéket. A nyílászró és a fal csatlakozásánál belül párazáró, kívül pedig páraáteresztő szalaggal védjük meg a felhasznált alacsony tágulású habot, ezzel garantálva annak hosszútávú hőszigetelését és légtömörségét. Azt viszont érdemes tudni, hogy a RAL beépítés csak a megfelelően kiképzett nyílások és épület esetében lehetséges. A részletekről kérdezze Szaktanácsadóinkat a személyes megbeszélés során!

IDŐPONTFOGLALÁS

modern alapanyagok

garantált időtállóság

professzionális kivitelezés

30 év tapasztalat

Válassza az akcióban résztvevő nyílászáró rendszereink egyikét!
Kérjen ajánlatot és SEGÍTÜNK!

Egyedi igények alapján gyártunk nyílászárókat már 30 éve a hazai piacon. Kiemelten foglalkoztunk mindig is az új építési trendekkel. Ennek köszönhetően a Hofstädter név már összefort a kiváló minőség mellett az innovatív megoldásokkal is. Erre nagyon jó bizonyíték a mostani akcióban szereplő két nyílászáró család is.

Az Energytech nyílászáróink egy eddig csak nehezen elérhető hőszigetelési értéket kombinálnak a ma és a jövő igényének megfelelő dizájnnal. A WoodStyle fa-alumínium nyílászárók pedig „egyszerűen” újraértelmezik a fa nyílászárók fogalmát kizárva azok minden hátrányát és egy új, kiemelkedően minőségi belsőépítészeti elemet adnak otthonához.

Foglaljon időpontot még ma Szaktanácsadásunkra, hogy nyílászárói a kiemelkedően magas minőség mellett kiemelkedően alacsony áron épülhessenek be már meglévő vagy felújítás alatt álló otthonába!

IDŐPONTFOGLALÁS

Segítünk megtalálni
az Ön otthonához illő legjobb nyílászáró rendszert

Tapasztalt szaktanácsadóink cégünk 30 évnyi tapasztalatára építve találják meg az Önnek, otthonának és családjának legjobb nyílászáró és árnyékoló megoldásokat. 

Foglaljon időpontot a szaktanácsadói konzultációra, hogy mielőbb elkezdhessük a közös munkát!

IDŐPONTFOGLALÁS

Ingyenes és gyors mérnök szaktanácsadás a Hofstädter Nyílászáróknál

30 év tapasztalat - Referenciák

Scroll to Top