A nyílászáró rendelés menete

és Gyakran ismételt kérdések

Hogyan rendelheti meg a Jövő otthonának nyílászáróit?

Hofstadter Nylászárók rendelés menete és gyakrak ismételt kérdések - Tervezés

Maga a nyílászáró rendelés igen egyszerű, de megtalálni az Önnek és családjának hosszútávon is ideális megoldásokat már egy kicsivel több időt kíván. Mi mindig azt mondjuk, hogy nálunk minden egy beszélgetéssel indul. Egy bizonyos szint felett – szerencsére ez ma már majdnem minden újépítésű házra igaz – a nyílászárók méretét és funkcióit a leendő lakók igényeire szabják, így főleg nálunk, nincs sablon megoldás. Azt viszont már az elején fontos eldönteni, hogy WoodStyle nemes fa-alumínium, AluStyle műanyag-alumínium vagy ÖkoStyle színes műanyag nyílászárókat szeretne. Természetesen ezek funkciójuk szerint kombinálhatóak egy házon belül is.

Ezen kívül pedig a rengeteg kiegészítő funkcióra is érdemes időt szánni, mint az árnyékolás, szúnyoghálók, kilincsek, extra biztonsági vasalatok vagy különleges üvegek. Az ezek kiválasztásával töltött idő a jövőben sok plusz keresgéléstől és költségtől megkíméli Önt.

Hofstadter Nylászárók rendelés menete és gyakrak ismételt kérdések - Ajánlat

Az első beszélgetés után elkészül az ajánlatunk a gyártásra és a beépítésre is, mely az Ön vagy tervezője által megadott méretek alapján a megbeszélt nyílászáró megoldásokat és azok beépítésére kalkulált árat tartalmazza. Első körben bár az ablakokra és teraszajtókra koncentrál mindenki, de nem szabad elfelejteni a bejárati ajtók és a beltéri ajtók fontosságát sem a nyílászáró rendelés során.

Hofstadter Nylászárók rendelés menete és gyakrak ismételt kérdések - Felmérés

A Hofstädter minőség eléréshez a felmérés egy elengedhetetlen pont. Szakembereink a helyszínen tizedmiliméter pontossággel felmérik a nyílászárók helyét, ezzel is biztosítva a méretpontos gyártást. Az előzetesen kiadott ajánlatot a felmérés adati alapján értékesítő kollégáink véglegesítik, majd ez alapján elkészítik a szerződést is. 

Hofstadter Nylászárók rendelés menete és gyakrak ismételt kérdések - Gyártás

A gyártás elindulásához a mindkét részről aláírt szerződés és az előleg (a nyílászárók értékének 50%-a) beérkezése szükséges. Maga a nyílászáró gyártás 2-8 hétet vesz igénybe a választott terméktől függően. Az elkészülési idő függhet a választott színtől, típustól és alapanyagtól is. De ezt minden esetben a megállapodási folyamat közben előre jelezzük, így Ön ezt is figyelembe véve választhat nyílászáróink közül.

Hofstadter Nylászárók rendelés menete és gyakrak ismételt kérdések - Beépítés

A gyártás megkezdése után kollégánk egyezteti Önnel a beépítés részleteit és időzítését, így a gyártás befejezése után szakembereink akár rögtön megkezdhetik a munkálatokat.

Természetesen a helyszínre szállítás mellett a beépítéssel járó minden munkát és ehhez szükséges alapanyagot is mi biztosítunk. Önnek egy fontos dolga van: ellenőrizni, hogy az építkezés a nyílászáró beépítésre megfelelő szakaszban és állapotban van. Például hiába tudjuk, hogy daruval kell beemelni a hatalmas teraszajtókat, ha a daru nem tudja a terep rendezetlensége miatt megközelíteni az épületet. De természetesen olyan még nem volt, hogy ne találtunk volna valamilyen megoldást. Nézze meg a szakszerű beépítésről készített videónkat ide kattintva.

A beépítés sokszor nem egy alkalmat jelent. Hiszen az épület készültségi fokától függ, hogy mit és hogyan tudunk beépíteni. Erre tipikus példa a pliszé szúnyogháló. A nyílászárót még a burkolás megkezdése előtt be kell építenünk, de a pliszé szúnyoghálókat már csak a végleges burkolat után tudjuk tökéletes méretűre szabni. Pont úgy, mint ahogy hiába adjuk át az okosotthon rendszerhet is hozzákapcsolható motoros árnyékolás vagy nyílászáró nyitás leírását és távirányítóját, sokszor csak az építkezés befejezése után történhet meg a finomhangolás.

Mindezek után már nincs is mást tenni, mint élvezni a jól megválasztott nyílászárók nyújtotta kényelmet és panorámát. Bármely további igény vagy esetleges hiba esetén minket bármikor elér.

IDŐPONTFOGLALÁS

Gyakran Ismételt kérdések

Milyen nyílászárókat tudok a Hofstädternél rendelni?

Mi az Ön házának falain található összes olyan nyílásra tudunk megoldást nyújtani, amin a jövőben ön szeretne átlátni vagy azon keresztül közlekedni. Legyenek azok külső vagy belső falak. 

Ez azt jelenti, hogy bár a legnagyobb hangsúly nálunk is az úgynevezett homlokzati nyílászárókon van – ez jelenti a költségek legnagyobb részét is – de az ablakokon, teraszajtókon és bejárati ajtókon kívül nálunk egyszerre megrendelheti az összes beltéri ajtót és a garázskaput is. 

Mindezekhez pedig biztosítjuk a piac legmegbízhatóbb márkáinak árnyékolóit és okosotthon rendszereit is. Természetesen ezek mindegyikét nem csak az Ön igényei szerint legyártjuk vagy beszerezzük, de be is építjük és a termékünk mellett a munkánkra is garanciát vállalunk.

A most kiválasztott ablakok és ajtók a mindennapi életének részei lesznek sok-sok éven keresztül. Mi is tudjuk, hogy sokszor ezt a döntést nem könnyű meghozni. Ezért is várják felkészült és tapasztalt mérnök-szaktanácsadó kollágink Önt személyesen és telefonon is bemutatótermeinkben.

IDŐPONTFOGLALÁS

Ingyenes és gyors mérnök szaktanácsadás a Hofstädter Nyílászáróknál

Beépítést az egész országban vállalunk?

Természetesen igen. Bár a Hofstädter nyílászárók ismertebbek Budapest környékén, hiszen a kezdetektől Pilisvörösvár a gyártásunk központja, de az ország bármely részén tudjuk biztosítani a fent felsorolt teljes körű szolgáltatásunk minden elemét.

Nagy gyakorlatunk van a megszokott beépítési munkálatok mellett a nehezen megközelíthető hegyoldalakban épülő házak nyílászáró beépítésében is. Youtube csatornánkon több ilyen beépítési munkáról is talál videót.

Minden alkalommal szükséges a helyszíni felmérés?

A helyszíni felmérés a szolgáltatásunk része, így ennek nincs extra költsége. Önnek pedig egy extra garanciát jelent, hiszen a helyszíni felmérésünk után a tizedmilliméter pontossággal legyártott nyílászáróink mérethelyességéért mi vállaljuk a felelősséget. Persze ennek ellenére előre megadott méretek alapján is tudunk és gyártunk is nyílászárókat, viszont ilyen esetben nem tudunk utólagos garanciát vállalni az esetleges rossz méretezés miatt. 

Nyílászáró rendelés esetén keresse fel mérnök-tanácsadó kollégáinkat!

IDŐPONTFOGLALÁS

Ablakcsere és lakásfelújítás Otthonteremtési támogatással - A Jövő otthona - Hofstädter Nyílászárók
Otthonfelújítási támogatás Ablakcsere kedvezménnyel - A Jövő otthona - Hofstädter nyílászárók

Rendelhetek csak ablakot beépítés nélkül?

Az elmúlt 30 évben a Hofstädter mindig is több volt, mint nyílászáró gyártó. Az a hitvallásunk, hogy egy ablak, terasz vagy bejárati ajtó akkor lesz tökéletes, ha ugyanaz építi be, aki tervezte és gyártotta. Egy nyílászáró önmagában csak egy jól kitalált eleme az egésznek, de azt, amire megálmodták csak a megfelelő beépítési technikákkal és alapanyagokkal együtt nyerheti el. Hiába a modern hármas tömítés, vagy a jól megválasztott üveg, ha körülötte a „szaki” csak „kifújja purhabbal” és már kész is. A Nyílászáró rendelés gyors és egyszerű, de a beépítést bízza profikra!

Az új szabályozás szerinti hőszigetelési értékek elérését pedig csak alapos és jól végig gondolt munkával lehet elérni. Nem is beszélve arról, hogy a saját beépítésünk esetén mi nem csak a legyártott nyílászáróra, de minden ehhez kapcsolódó dologra is egyben vállaljuk a garanciát.

Olvasson tovább a Hofstädter Garanciáiról az alábbi gombra kattintva!

Hol és hogyan nézhetem meg Hofstädter nyílászárókat?

A központi bemutatótermünk a legnagyobb számú bemutató termékkel Pilisvörösváron van. E mellett van egy bemutatóteremmel kombinált irodánk Budapesten és viszonteladó partnerünk bemutatótermeiben is megtalálja termékeinket Szegeden, Törökbálinton és Mogyoródon.

Mindezek mellett pedig nemrég elkészítettük a Pilisvörösvári bemutatótermünk 3D-s, virtuális változatát is. A termékek megtekintése mellett a legfontosabb információkat is megadja Önnek a szakértő kollégáink szereplésével készült videók segítségével.

Scroll to Top