Nyílászáró Garanciák

Abakok, Teraszajtók, Bejárati ajtók és Beltéri ajtók

Kiszámíthatóság - már 30 éve

Ahogy az elmúlt 30 évben, így reményeink szerint a következő 30 évben is minden nap számíthat ránk. A garanciaidők lejárhatnak, de minket sok-sok év után is megtalál és szívesen segítünk nyílászáróival kapcsolatban.

Számunkra talán a legnagyobb öröm, amikor egy egykori vevőnk egy általunk több mint 20 éve gyártott és beépített nyílászáróval kapcsolatban keres meg minket. Ekkor látjuk csak igazán, hogy milyen értéket tudunk teremteni munkánkkal. A legtöbb esetben ilyenkor is csak a sokat igénybe vett vasalatok és forgópontok jelentenek gondot, melyekhez gyorsan és könnyen találunk még ma is alkatrészt.

IDŐPONTFOGLALÁS

Szaktanácsadás személyesen és telefonon is.

Saját gyártás = Ellenőrizhetőség

Hő- és hangszigetelés – Gyártóként nem csak jogi, de etikai kötelességünknek is tekintjük, hogy a termékeinknél feltüntetett értékek megfeleljenek a valóságnak. Éppen ezért ezeket nagy precizitással és többszöri mérésekkel mi magunk ellenőriztük. A garancia erre a Hofstädter név maga.

Sajat-Gyartas-Garancia - Hofstädter Nyílászárók - A Jövő otthona
Ablakcsere és lakásfelújítás Otthonteremtési támogatással - A Jövő otthona - Hofstädter Nyílászárók

Számszerűsíthető garanciáink:

Élettartam garanciát vállalunk az emelő-toló szerkezetek könnyed mozgatásáért felelős „kocsiszerkezetekre” normál, nem üzleti, nagy forgalmú használat mellett.

10 év garanciát vállalunk az Ablakok, Teraszajtók és Bejárati ajtók felületének színére. Ez azt jelenti, hogy az általunk használt magas időjárásállóságú fóliák és alumínium bevonatok színe ennyi időn beül garantáltan nem fog természetellenesen elszíneződni.

5 év garanciát vállalunk a nyílászáróink szerkezetére. Szerkezeteink merevsége megkérdőjelezhetetlen, így nagyon ritka bármilyen probléma normál használat mellett. Az apróbb problémák pedig ennyi idő alatt biztosan jelentkeznek így javításra is kerülhetnek.

5 év garanciát vállalunk a vasalatokra és kilincsekre. Itt fontos kiemelni, hogy ez egy normál családiházra, magánotthonra vonatkozó garancia, hiszen egy étterem, kávézó vagy bármely más nagyforgalmú hely sokkal nagyobb igénybevételt jelent még a legjobban összerakott forgó-mozgó alkatrészeknek is. Ebben az esetben 1 év garanciát tudunk vállalni.

5 év garanciát vállalunk az üvegek szigetelésére, aminek problémája az üvegrétegek közötti párásodásként jelentkezhet. Ez alatt az 5 év alatt a gyártási problémák biztosan kiderülnek, amiket mi garantáltan orvosolunk is. Ezen időszakon túl főleg 10 év után jelentkezhet probléma az időjárásnak erősen kitett üvegeknél.

Garancia - Referencia 2 - A Jövő otthona - Hofstädter Nyílászárók

Először inkább körülnézne prémium ablakaink, modern bejárati ajtóink és a kitűnő panorámát biztosító tolóajtóink között? A virtuális bemutatótermünket Önnek készítettük! Ha pedig még további információra lenne szüksége, ajánljuk Youtube csatornánkat.

WoodStyle
Fa-Alumínium ablakok

AluStyle
Műanyag-Alumínium ablakok

ÖkoStyle
Műanyag ablakok

Beltéri ajtók

Bejárati ajtók

30 év tapasztalat - Referenciák

Scroll to Top