Otthonfelújítási támogatás

Ablakcsere akár 50% állami támogatással

Otthonfelújítási támogatás - Ablakcsere 50% kedvezménnyel

Külső és belső nyílászárókra is felhasználható a 2021. január 1-től meghirdetett Otthonfelújítási támogatás. Sok más kiegészítés mellett ez a legalább egy 25 év alatti gyermeket nevelő családok számára kitalált támogatás akár 3 millió forintos, vissza nem térítendő „kedvezményt” is jelenthet a lakásfelújításhoz. A felhasználási köre egészen tág, de számunkra a legfontosabbak biztosan elszámolhatóak: Ablakcsere, Teraszajtó csere, Beltéri ajtó csere, Árnyékolás – Redőny, Zsaluzia, Textil árnyékoló, szúnyogháló csere vagy beépítés, és természetesen ezek beépítsének munkadíja.
A részletekért olvasson tovább, vagy fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal!

IDŐPONTFOGLALÁS

Szaktanácsadás személyesen és telefonon is.

Minden nyílászáróra igényelhető a támogatás

6 millió forint elköltése esetén 3 millió forintot térít vissza az állam, amennyiben a felújítandó ingatlan és tulajdonosai megfelelnek az egészen tág szabályozásnak.

A meglévő ingatlan felújítása közben keletkező alapanyag és munkadíjakra biztosan felhasználható, így a pilisvörösvári üzemünkben legyártott nyílászárókra és az általunk professzionális alapanyagokkal és módszerekkel végzett beépítésre minden költségére is. Az az egy kikötés létezik, hogy mindkét rész 1,5 – 1,5 millió forint maximális visszatérítést jelenthet, de ebben is van valamennyi mozgástér.

Az otthonfelújítási támogatás felhasználható:

Nézze meg a legújabb nyílászárókat otthonról a virtuális bemutatótermünk segítségével!

Ingyenes és gyors mérnök szaktanácsadás a Hofstädter Nyílászáróknál
Otthonfelújítási támogatás Ablakcsere kedvezménnyel - A Jövő otthona - Hofstädter nyílászárók

Hogyan használhatja fel az otthonfelújítási támogatást?

 1. Írja össze otthona cserélni kívánt nyílászáróit a szélességet és a magasságot is rögzítve. Bár a gyártáshoz szükséges felmérést mi tizedmilliméter pontossággal elvégezzük majd a szerződés megkötése után, de az ajánlatadáshoz szükségesek lesznek az Ön által rögzített adatok.
 2. Nézze meg virtuális bemutatótermünkben az elérhető nyílászáró típusokat és válasszon közülük.
 3. Foglaljon időpontot online rendszerünkben személyes vagy telefonos egyeztetésre szakértő kollégáinknál, akik segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb megoldásokat.
 4. Szolgáltatási csomagunk természetesen a pontos tervezés és gyártás mellett a teljes körű beépítésre is vonatkozik. Így az ablakok megrendelésével egyidőben a beépítést is megrendelheti kollégáinknál.
 5. Az Önnel egyeztetett ajánlat megrendelése és az előleg befizetése után felmérő kollégáink a helyszínen rögzítik a gyártáshoz szükséges pontos adatokat.
 6. A gyártás befejezése után a beépítést végző kollégáink az Önnek megfelelő időpontban a régi nyílászárókat kibontják és az újakat rögtön a helyükre is rakják – erről kicsit bővebben
 7. A végszámla kifizetése után 60 napon belül Önnek kell leadnia a számlát a törvény 8-11§-a szerint. A Kincstár 30 napon belül elbírálja azt, majd a megadott módon a támogatási összeget eljuttatja Önnek. A támogatás folyósítását követő 180 napban ellenőrizhetik a munka tényleges megtörténtét.

Foglaljon időpontot szaktanácsadóinknál személyese vagy akár telefonos egyeztetésre pár kattintással!

IDŐPONTFOGLALÁS

Kinek szól az otthonfelújítási támogatás?

 • A támogatást a legalább egy gyermeket váró vagy nevelő családok vehetik igénybe.
 • A támogatást igényelhetik házaspárok, élettársak és azok is, akik egyedül nevelik a gyermeküket, gyermekeiket.
 • Az igénylők köztartozásmentesek.
 • Legalább az egyik igénylő egy éve TB-biztosított, vagy ugyanennyi ideig vagy ideje felsőoktatási tanulmányokat folytat vagy folytatott.
 • Ezen kívül sok egyéb lehetőséget ismertet még a törvény – érdemes bővebben tájékozódnia

Ne felejtse el, hogy a külső nyílászárók cseréje mellett a beltéri ajtókra is vonatkozik a támogatás!

Ablakcsere és lakásfelújítás Otthonteremtési támogatással - A Jövő otthona - Hofstädter Nyílászárók
Professzinális hazai gyártás - Ablakcsere - Otthonfelújítási támogatás - A Jövő otthona - Hofstädter Nyílászárók

Mire elég ablakcserénél a támogatás?

 • Gyártás: Egy átlagos családi házat számolva a 3 millió forintos alapanyag keretből árnyékolással és bejárati ajtóval együtt megoldható a külső nyílászárók cseréje, de természetesen ez nagyban függ a választott alapanyagtól, megoldásoktól és méretektől.
 • Beépítés: Egy átlagos, udvarral rendelkező pestmegyei családiháznál a beépítés költésége a nyílászárók költéségének hozzávetőlegesen az 1/5-e. Ezt viszont a tőlünk független költségek, mint a sittszállítás vagy akár a budapesti területfoglalási engedélyek ára nagyban befolyásolhatja.

Szakértő kollégáink hatékonyan segítenek Önnek átlátni lehetőségeit, így biztosan a legjobb döntést tudja meghozni.

IDŐPONTFOGLALÁS

Először inkább körülnézne prémium ablakaink, modern bejárati ajtóink és a kitűnő panorámát biztosító tolóajtóink között? A virtuális bemutatótermünket Önnek készítettük! Ha pedig még további információra lenne szüksége, ajánljuk Youtube csatornánkat.

WoodStyle
Fa-Alumínium ablakok

AluStyle
Műanyag-Alumínium ablakok

ÖkoStyle
Műanyag ablakok

Beltéri ajtók

Bejárati ajtók

30 év tapasztalat - Referenciák

Scroll to Top