Cégismertető

         

A Hofstädter cégcsoport nyílászárók gyártásával, építőanyag értékesítéssel és építőipari kivitelezéssel foglalkozik. A fa és műanyag nyílászárók gyártására 1990-ben alapított Hofstädter Kft. családi vállalkozás. A gyártott termékek kiemelkedően jó minőségét a megfelelő szakismeret, géppark és gyártási tapasztalat biztosítja.

A gondosan kiválasztott alapanyagok és nemzetközileg is elismert beszállítókkal való együttműködés a termékeink megbízhatóságának alapja. Szakembereink felkészültsége és modern gyártóberendezéseink lehetővé teszik, hogy a magánépítők esetleges speciális igényei mellett a nagyobb volumenű beruházók (lakópark, középület) kívánalmait is ki tudjuk elégíteni, függetlenül attól, hogy új nyílászárók beépítéséről, vagy már meglévő, de elavult ablakok-ajtók cseréjéről beszélünk.Szolgáltatásaink:

  • a gyártást megelőző díjtalan helyszíni méretfelvétel
  • ingyenes szaktanácsadás
  • beépítési megrendelés alapján a késztermékek helyszínre szállítása és beépítése


Megrendelői kör

Szakembereink felkészültsége és modern gyártóberendezéseink lehetővé teszik, hogy a magánépítők esetleges speciális igényei mellett a nagyobb volumenű beruházók (lakóparkok, középületek) tervezőinek kívánalmait is ki tudjuk elégíteni.Vevőtámogatás

  • A nyílászárókkal kapcsolatos teljeskörű szolgáltatásunkba beletartozik:
  • a tervezés segítése
  • a szaktanácsadás
  • a gyártást megelőző ingyenes helyszíni méretfelvétel
  • valamint megrendelés esetén a késztermékek helyszínre szállítása és beépítése

A gyáron belüli értékesítés mellett vevőinket a budapesti Váci úti mintatermünkben, az ország többi részén pedig viszonteladóink fogadják. Telefonon, faxon és számítógépen keresztül is biztosítjuk az elérhetőségünket.

Elérhetőségeink és munkatársaink »30 év a minőség jegyében

A Hofstädter Faipari Termelő és Kereskedelmi Kft. biztosítja, hogy az általa gyártott nyílászárókon szakemberei elvégezzék azokat a karbantartásokat, amik ahhoz szükségesek, hogy a termékek a megadott műszaki paramétereket legalább 30 éven át megőrizzék.

A felújító karbantartások csak akkor végezhetők el, ha sem a kereten, sem a nyílászáró-szárnyon azt akadályozó károsodás nincs. A 30 éves időtartam a termék megvásárlásának napjától értendő. A felújító karbantartást a Hofstädter Kft. egyedi megrendelésre, a mindenkor érvényes aktuális díjszabása szerint végzi.

További részletes jótállási és garanciális információk az Általános szerződési feltételek vállalkozási szerződéshez homlokzati nyílászárók gyártására című szerződésmellékletében találhatók.Folyamatos fejlesztés

A termékeinket, azok szerkezeti részeit, kiegészítőit a vevői elvárásoknak megfelelően, illetve az elvárásokat megelőzve folyamatosan fejlesztjük.

A termelésirányítási rendszerünk, valamint a vezetői információs rendszerünk továbbfejlesztése érdekében a Gazdasági Versenyképesség Operatív Program keretében a "Kis- és középvállalkozások részére emeltszintű, szakmaspecifikus tanácsadás igénybevételének támogatása" címmel meghirdetett pályázaton a "Hofstädter Kft. irányítási és vezetői információs rendszerének kialakításához kapcsolódó tanácsadás igénybevétele" című projektet működtetjük.